Servis KamiSILKSCREEN

‘Silkscreen’ adalah teknik percetakan manual pada mana-mana pakaian dan menggunakan ‘dye’ khas tanpa menjejaskan design. Teknik ini agak popular dalam dunia percetakan baju diamana ia boleh dihasilkan cetakan 1 warna atau warna penuh dan cetakannya jugak tahan lama berbandingn dengan heatpress.

Teknik ini memerlukan kesabaran serta ketelitian yang tinggi untuk menjamin kualiti cetakan pada pakaian. Kami menyarankan pada pelanggan yang ingin membuat tempahan yang menggunakan teknik silkscreen ini dalam kuantiti yang besar. Harga cetakan juga berbeza mengikut bilangan warna, saiz cetakan serta design.

Teknik tersebut bukan sahaja boleh dicetak pada pakaian, malah boleh dicetak ke pelbagai jenis item yang lain seperti mug, beg, topi, paying dan sebagainya.

GRAPHIC DESIGN

‘Graphic Design’ merupan suatu bentuk komunikasi visual yang menggunakan gambar untuk menyampaikan informasi atau pesan seefektif mungkin. Seni reka grafik mencakupi kemampuan kognitif dan keterampilan visual, termasuk di dalam ‘typographi’, ilustrasi, fotografi, pengolahan gambar dan tata letak.

Media promosi perniagaan umumnya memerlukan satu strategi agar tetap menjadi yang terbaik, salah satu yang kami siapkan adalah pembuatan company profile, logo, brochure, iklan, sepanduk, pamphlet, flyer, name card, agenda, booklet, majalah serta dokumen lain sehingga image brand company anda menjadi lebih berkualiti dan mempunyai ikon yang diterima di masyarakat umum.

Kami berusaha untuk mewujudkan keinginan anda, untuk membuat atau meningkatkan citra perniagaan anda. Di tempat kami ‘design’ dikemas secara profesional dengan memberikan idea-idea segar dan membuatnya menjadi suatu yang lebih dinilai dan artistik. Anda tinggal tunjuk targetnya, kami siap mengemasnya untuk anda.

Service Design

• Logo

• Branding

• Corporate Identities

• 2D Graphics

• 3D Graphics

• Promotion

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/msavent/public_html/wp-includes/plugin.php on line 430

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0